Efternamn Abdul-hameedAtt veta mer om Abdul-hameed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-hameed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-hameed.

Abdul-hameed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-hameed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-hameed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-hameed

Visa karta över efternamnet Abdul-hameed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-hameed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-hameed, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-hameed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-hameed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-hameed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-hameed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-hameed i världen

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Nigeria Nigeria (285)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (278)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (36)
 5. Pakistan Pakistan (27)
 6. England England (8)
 7. Ghana Ghana (4)
 8. Irak Irak (4)
 9. Kanada Kanada (2)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. Island Island (1)
 14. Nederländerna Nederländerna (1)
 15. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 16. Singapore Singapore (1)
 17. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-hameed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-hameed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-hameed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-hameed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-hameed har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-hameed som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-hameed kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-hameed ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-hameed eller något av de liknande efternamnen till Abdul-hameed kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-hameed har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-hameed, men med en gemensam rot.

 1. Abdul hameed
 2. Abdul-hamid
 3. Abdul-hakeem
 4. Abdul-azeez
 5. Abdul-kareem
 6. Abdul-samad
 7. Abdulhamid
 8. Abdul-raheem
 9. Abdul-rasheed
 10. Abdelhamed
 11. Abdul hamid
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul majeed
 14. Abdul haleem
 15. Abdelhamid
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-amir
 18. Abdul-hadi
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-haqq
 21. Abdul-majid
 22. Abdul-rashid
 23. Abdul-wadud
 24. Abdul-wahid
 25. Abdulahad
 26. Abdulkareem
 27. Abdulraheem
 28. Abdulsayed
 29. Abdul azeez
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul rasheed
 33. Abdul samad
 34. Abdulmateen
 35. Abdul ghanee
 36. Abdul ganee
 37. Abdul jaleel
 38. Abdul baree
 39. Abdulazeez
 40. Abdel hamid