Efternamn Abdul ghaneeAtt veta mer om Abdul ghanee efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul ghanee ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul ghanee.

Abdul ghanee efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul ghanee, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul ghanee är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul ghanee

Visa karta över efternamnet Abdul ghanee

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul ghanee i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul ghanee, så att vi kan få exakt information om alla Abdul ghanee som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul ghanee efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul ghanee efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul ghanee är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul ghanee i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (140)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul ghanee runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul ghanee efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul ghanee är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul ghanee är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul ghanee genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul ghanee. Detta beror på att efternamnet Abdul ghanee ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul ghanee har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul ghanee som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul ghanee kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul ghanee ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul ganee
 2. Abdul ghani
 3. Abdul-ghani
 4. Abdulghani
 5. Abdul hakeem
 6. Abdul hameed
 7. Abdul hanan
 8. Abdul haleem
 9. Abdul baree
 10. Abdul khaleq
 11. Abdel ghani
 12. Abdelghani
 13. Abdul-ghafar
 14. Abdul-ghafur
 15. Abdul-hameed
 16. Abdul ghafoor
 17. Abdul hamid
 18. Abdul azeez
 19. Abdul gadir
 20. Abdul kareem
 21. Abdul raheem
 22. Abdulhanan
 23. Abdul majeed
 24. Abdul jaleel
 25. Abdul hannan
 26. Abdul haq
 27. Abdel mghani
 28. Abdul-hakeem
 29. Abdul halim
 30. Abdelkhalek
 31. Abdelmanje
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-azeez
 34. Abdul-ghafoor
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-haqq
 39. Abdul-kareem
 40. Abdul-khaliq