Efternamn AbdelkhaleqAtt veta mer om Abdelkhaleq efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkhaleq ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkhaleq.

Abdelkhaleq efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkhaleq, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkhaleq är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkhaleq

Visa karta över efternamnet Abdelkhaleq

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkhaleq i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkhaleq, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkhaleq som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkhaleq efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkhaleq efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkhaleq är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkhaleq i världen

 1. Egypten Egypten (702)
 2. Marocko Marocko (511)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (24)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. England England (7)
 7. Jordanien Jordanien (7)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 10. Frankrike Frankrike (2)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Libanon Libanon (1)
 14. Filippinerna Filippinerna (1)
 15. Senegal Senegal (1)
 16. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkhaleq runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkhaleq efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkhaleq är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkhaleq är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelkhaleq. Detta beror på att efternamnet Abdelkhaleq ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelkhaleq när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelkhaleq.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalik
 3. Abdelkhalak
 4. Abdul khaleq
 5. Abdelhalim
 6. Abdelkader
 7. Abdelkamel
 8. Abdelkazem
 9. Abdelmalek
 10. Abdul-khaliq
 11. Abdulkhalil
 12. Abdelhamed
 13. Abdelhaq
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhalak
 16. Abdel halim
 17. Abdel-salam
 18. Abdelaal
 19. Abdelali
 20. Abdelghani
 21. Abdelhadi
 22. Abdelhady
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhak
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelhay
 28. Abdeljaber
 29. Abdelkarim
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmalik
 32. Abdelmalki
 33. Abdelouahed
 34. Abdelqader
 35. Abdelsalam
 36. Abdelsayed
 37. Abdul-haqq
 38. Abdulhaqq
 39. Abdelhassen
 40. Abdel-hadi