Efternamn AbdelkhalakAtt veta mer om Abdelkhalak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelkhalak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelkhalak.

Abdelkhalak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelkhalak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelkhalak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelkhalak

Visa karta över efternamnet Abdelkhalak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelkhalak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelkhalak, så att vi kan få exakt information om alla Abdelkhalak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelkhalak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelkhalak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelkhalak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelkhalak i världen

 1. Marocko Marocko (9)
 2. Jemen Jemen (9)
 3. Algeriet Algeriet (4)
 4. Belgien Belgien (2)
 5. Brasilien Brasilien (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Frankrike Frankrike (1)
 8. Irak Irak (1)
 9. Nederländerna Nederländerna (1)
 10. Tunisien Tunisien (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelkhalak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelkhalak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelkhalak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelkhalak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelkhalak genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelkhalak. Detta beror på att efternamnet Abdelkhalak ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelkhalak när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelkhalak.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelkhalak har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelkhalak som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdelkhalak eller något av de liknande efternamnen till Abdelkhalak kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelkhalak har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelkhalak, men med en gemensam rot.

 1. Abdelkhalek
 2. Abdelkhalik
 3. Abdelhalak
 4. Abdelmalak
 5. Abdelkhaleq
 6. Abdeljalak
 7. Abdel-salam
 8. Abdelhak
 9. Abdelhalim
 10. Abdelmalek
 11. Abdelmalik
 12. Abdelsalam
 13. Abdulkhalil
 14. Abdelhilah
 15. Abdalmalak
 16. Abdeljalal
 17. Abdelkamal
 18. Abdel salam
 19. Abdel halim
 20. Abdul-malak
 21. Abdelmalack
 22. Abdelaal
 23. Abdelali
 24. Abdelfatah
 25. Abdelghani
 26. Abdelhadi
 27. Abdelhady
 28. Abdelhafid
 29. Abdelhakim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdelilah
 33. Abdeljawad
 34. Abdelkader
 35. Abdelkamel
 36. Abdelkarim
 37. Abdelkazem
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdelmalki