Efternamn Abdul-malakAtt veta mer om Abdul-malak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-malak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-malak.

Abdul-malak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-malak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-malak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-malak

Visa karta över efternamnet Abdul-malak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-malak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-malak, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-malak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-malak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-malak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-malak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-malak i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (12)
 2. Chile Chile (8)
 3. Tyskland Tyskland (7)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 5. Libanon Libanon (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-malak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-malak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-malak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-malak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-malak genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-malak. Detta beror på att efternamnet Abdul-malak ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdelmalak
 2. Abdul-salam
 3. Abdulmalik
 4. Abdalmalak
 5. Abdul malik
 6. Abdel-salam
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmalik
 9. Abdul-ahad
 10. Abdul-jalil
 11. Abdul-majid
 12. Abdul-samad
 13. Abdeljalak
 14. Abdelkhalak
 15. Abdelhalak
 16. Abdul-ali
 17. Abdulrazak
 18. Abdulsalam
 19. Abdelmalack
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalki
 22. Abdelsalam
 23. Abdul-amir
 24. Abdul-aziz
 25. Abdul-baqi
 26. Abdul-basir
 27. Abdul-ghafar
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-hamid
 31. Abdul-haqq
 32. Abdul-jabbar
 33. Abdul-karim
 34. Abdul-khaliq
 35. Abdul-qadir
 36. Abdul-rahim
 37. Abdul-rahman
 38. Abdul-rasul
 39. Abdul-raziq
 40. Abdul-razzaq