Efternamn Abdul-basirAtt veta mer om Abdul-basir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-basir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-basir.

Abdul-basir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-basir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-basir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-basir

Visa karta över efternamnet Abdul-basir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-basir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-basir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-basir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-basir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-basir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-basir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-basir i världen

 1. Egypten Egypten (336)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 3. Nigeria Nigeria (3)
 4. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-basir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-basir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-basir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-basir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-basir genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-basir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-basir.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-basir kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-basir ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-basir eller något av de liknande efternamnen till Abdul-basir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-basir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-basir, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-qadir
 4. Abdul-zahir
 5. Abdul nasir
 6. Abdul-aziz
 7. Abdul-hadi
 8. Abdul-hakim
 9. Abdul-hamid
 10. Abdul-jalil
 11. Abdul-karim
 12. Abdul-majid
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rashid
 15. Abdul-rasul
 16. Abdul-raziq
 17. Abdul-wahid
 18. Abdul-wakil
 19. Abdulkadir
 20. Abdul-latif
 21. Abdul amir
 22. Abdul gadir
 23. Abdul-ali
 24. Abdul bari
 25. Abdulbaki
 26. Abdul-ahad
 27. Abdul-gafoor
 28. Abdul-ghafar
 29. Abdul-ghafur
 30. Abdul-ghani
 31. Abdul-haqq
 32. Abdul-jabbar
 33. Abdul-khaliq
 34. Abdul-salam
 35. Abdul-samad
 36. Abdul-sattar
 37. Abdul-shakur
 38. Abdul-wadud
 39. Abdulahi
 40. Abdulai