Efternamn Abdul-ghaniAtt veta mer om Abdul-ghani efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-ghani ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-ghani.

Abdul-ghani efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-ghani, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-ghani är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-ghani

Visa karta över efternamnet Abdul-ghani

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-ghani i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-ghani, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-ghani som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-ghani efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-ghani efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-ghani är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-ghani i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (398)
 2. Egypten Egypten (122)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (51)
 4. Danmark Danmark (39)
 5. Irak Irak (26)
 6. Kanada Kanada (24)
 7. Tyskland Tyskland (6)
 8. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (3)
 9. England England (3)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 11. Libanon Libanon (2)
 12. Malaysia Malaysia (2)
 13. Sverige Sverige (1)
 14. Syrien Syrien (1)
 15. Österrike Österrike (1)
 16. Australien Australien (1)
 17. Bahrain Bahrain (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Spanien Spanien (1)
 20. Jordanien Jordanien (1)
 21. Nigeria Nigeria (1)
 22. Qatar Qatar (1)
 23. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-ghani runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-ghani efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-ghani är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-ghani är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul-ghani. Detta beror på att efternamnet Abdul-ghani ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-ghani har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-ghani som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdulghani
 2. Abdul ghani
 3. Abdelghani
 4. Abdul-hadi
 5. Abdel ghani
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-baqi
 8. Abdul-ghafar
 9. Abdul-ghafur
 10. Abdul-hakim
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-haqq
 13. Abdul-khaliq
 14. Abdulhadi
 15. Abdel-hadi
 16. Abdelgani
 17. Abdul-ali
 18. Abdul ghanee
 19. Abdel mghani
 20. Abdelrhani
 21. Abdelhadi
 22. Abdul-amir
 23. Abdul-aziz
 24. Abdul-basir
 25. Abdul-ghafoor
 26. Abdul-jalil
 27. Abdul-karim
 28. Abdul-majid
 29. Abdul-qadir
 30. Abdul-rahim
 31. Abdul-rahman
 32. Abdul-raziq
 33. Abdul-shakur
 34. Abdul-wahid
 35. Abdul-wakil
 36. Abdul-zahir
 37. Abdulahad
 38. Abdulahi
 39. Abdulai
 40. Abdulhakim