Efternamn AbdulkhalilAtt veta mer om Abdulkhalil efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulkhalil ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulkhalil.

Abdulkhalil efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulkhalil, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulkhalil är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulkhalil

Visa karta över efternamnet Abdulkhalil

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulkhalil i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulkhalil, så att vi kan få exakt information om alla Abdulkhalil som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulkhalil efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulkhalil efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulkhalil är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulkhalil i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (19)
 2. Indien Indien (5)
 3. Pakistan Pakistan (2)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 5. Sverige Sverige (1)
 6. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulkhalil runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulkhalil efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulkhalil är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulkhalil är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulkhalil när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulkhalil.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulkhalil har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulkhalil som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulkhalil kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulkhalil ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul-jalil
 2. Abdul-khaliq
 3. Abdelkhalik
 4. Abdul jalil
 5. Abdul halim
 6. Abdelhalim
 7. Abdelkhalek
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hakim
 10. Abdul-hamid
 11. Abdul-wakil
 12. Abdulghani
 13. Abdulhadi
 14. Abdulhakim
 15. Abdulhamid
 16. Abdulkadir
 17. Abdulkarim
 18. Abdulmalik
 19. Abdeljalil
 20. Abdelkhaleq
 21. Abdeldjalil
 22. Abdelkhalak
 23. Abdul hamid
 24. Abdul-ali
 25. Abdul khaleq
 26. Abdul malik
 27. Abdel halim
 28. Abdelali
 29. Abdelghani
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhamid
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelmalik
 37. Abdul-amir
 38. Abdul-aziz
 39. Abdul-baqi
 40. Abdul-basir