Efternamn Abdul bariAtt veta mer om Abdul bari efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul bari ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul bari.

Abdul bari efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul bari, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul bari är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul bari

Visa karta över efternamnet Abdul bari

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul bari i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul bari, så att vi kan få exakt information om alla Abdul bari som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul bari efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul bari efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul bari är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul bari i världen

 1. Egypten Egypten (5583)
 2. Pakistan Pakistan (1986)
 3. Afghanistan Afghanistan (76)
 4. Maldiverna Maldiverna (39)
 5. Indien Indien (15)
 6. Malaysia Malaysia (10)
 7. Nigeria Nigeria (9)
 8. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (3)
 9. England England (1)
 10. Skottland Skottland (1)
 11. Filippinerna Filippinerna (1)
 12. Sverige Sverige (1)
 13. Singapore Singapore (1)
 14. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul bari runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul bari efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul bari är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul bari är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul bari genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul bari har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul bari som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul bari eller något av de liknande efternamnen till Abdul bari kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul bari har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul bari, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-baqi
 2. Abdul karim
 3. Abdul baree
 4. Abdel baki
 5. Abdul qawi
 6. Abdelbari
 7. Abdulbaki
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-hadi
 10. Abdul-karim
 11. Abdulahi
 12. Abdulai
 13. Abdulghani
 14. Abdulhadi
 15. Abdulkarim
 16. Abdullahi
 17. Abdulnabi
 18. Abdelbaki
 19. Abdul aziz
 20. Abdul amir
 21. Abdul majid
 22. Abdul ghani
 23. Abdul hamid
 24. Abdel hadi
 25. Abdul latif
 26. Abdul gadir
 27. Abdul jalil
 28. Abdul rauf
 29. Abdul-ali
 30. Abdul nasir
 31. Abdul haq
 32. Abdul malik
 33. Abdul jabar
 34. Abdel nabi
 35. Abdel-bary
 36. Abdul halim
 37. Abdalahi
 38. Abdallahi
 39. Abdelali
 40. Abdelghani