Efternamn Abdel-baryAtt veta mer om Abdel-bary efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-bary ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-bary.

Abdel-bary efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-bary, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-bary är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-bary

Visa karta över efternamnet Abdel-bary

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-bary i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-bary, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-bary som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-bary efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-bary efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-bary är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-bary i världen

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Tyskland Tyskland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-bary runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-bary efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-bary är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-bary är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel-bary genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel-bary kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel-bary ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelbari
 2. Abdelhady
 3. Abdelhay
 4. Abdul-baqi
 5. Abdel-zahra
 6. Abdel-hadi
 7. Abdelkbir
 8. Abdelbaki
 9. Abdul bari
 10. Abdel baki
 11. Abdel-lah
 12. Abdeljabar
 13. Abdel-salam
 14. Abdela
 15. Abdelaal
 16. Abdelah
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhak
 21. Abdelilah
 22. Abdeljaber
 23. Abdelkarim
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellati
 28. Abdelnabi
 29. Abdelnour
 30. Abdelraza
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-hadi
 33. Abdul-haqq
 34. Abdul-karim
 35. Abdel-wahab
 36. Abdel-wahid
 37. Abdelelah
 38. Abdeljabbar
 39. Abdelati
 40. Abdelouahd