Efternamn Abdul nasirAtt veta mer om Abdul nasir efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul nasir ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul nasir.

Abdul nasir efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul nasir, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul nasir är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul nasir

Visa karta över efternamnet Abdul nasir

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul nasir i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul nasir, så att vi kan få exakt information om alla Abdul nasir som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul nasir efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul nasir efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul nasir är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul nasir i världen

 1. Pakistan Pakistan (590)
 2. Nigeria Nigeria (80)
 3. Afghanistan Afghanistan (55)
 4. Maldiverna Maldiverna (54)
 5. Malaysia Malaysia (8)
 6. Indien Indien (5)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Thailand Thailand (2)
 9. Uganda Uganda (2)
 10. Filippinerna Filippinerna (1)
 11. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul nasir runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul nasir efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul nasir är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul nasir är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul nasir. Detta beror på att efternamnet Abdul nasir ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul nasir när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul nasir.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul nasir har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul nasir som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul nasir eller något av de liknande efternamnen till Abdul nasir kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul nasir har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul nasir, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-basir
 2. Abdul amir
 3. Abdul gadir
 4. Abdel naser
 5. Abdul-amir
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-zahir
 8. Abdulkadir
 9. Abdulnabi
 10. Abdul aziz
 11. Abdul majid
 12. Abdul hamid
 13. Abdul latif
 14. Abdul karim
 15. Abdul jalil
 16. Abdul bari
 17. Abdul gadhir
 18. Abdul satar
 19. Abdul malik
 20. Abdul jabar
 21. Abdel nabi
 22. Abdul qawi
 23. Abdul quadir
 24. Abdul halim
 25. Abdelnabi
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-baqi
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-hamid
 31. Abdul-jalil
 32. Abdul-karim
 33. Abdul-majid
 34. Abdul-rahim
 35. Abdul-rashid
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-raziq
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdulahi