Efternamn Abdel naserAtt veta mer om Abdel naser efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel naser ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel naser.

Abdel naser efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel naser, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel naser är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel naser

Visa karta över efternamnet Abdel naser

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel naser i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel naser, så att vi kan få exakt information om alla Abdel naser som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel naser efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel naser efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel naser är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel naser i världen

 1. Egypten Egypten (305)
 2. Algeriet Algeriet (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel naser runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel naser efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel naser är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel naser är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel naser genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel naser. Detta beror på att efternamnet Abdel naser ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel naser kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel naser ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdel naser eller något av de liknande efternamnen till Abdel naser kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel naser har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel naser, men med en gemensam rot.

 1. Abdul nasir
 2. Abdel kader
 3. Abdeljaber
 4. Abdelkader
 5. Abdelqader
 6. Abdel razek
 7. Abdel nabi
 8. Abdel dayem
 9. Abdel wassa
 10. Abdel raeeb
 11. Abdel-kader
 12. Abdel kamel
 13. Abdelkamel
 14. Abdelkazem
 15. Abdelkhalek
 16. Abdelmalek
 17. Abdelnabi
 18. Abdelnour
 19. Abdelouahed
 20. Abdelsayed
 21. Abdul-basir
 22. Abdelgadir
 23. Abdelhassen
 24. Abdelatef
 25. Abdelkhaleq
 26. Abdelhamed
 27. Abdelasis
 28. Abdelwahed
 29. Abdelkadir
 30. Abdul amir
 31. Abdel hadi
 32. Abdel zahra
 33. Abdel wahid
 34. Abdel wahab
 35. Abdel sattar
 36. Abdel salam
 37. Abdel sada
 38. Abdul gadir
 39. Abdelhakem
 40. Abd-el-kader