Efternamn Abdel dayemAtt veta mer om Abdel dayem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel dayem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel dayem.

Abdel dayem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel dayem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel dayem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel dayem

Visa karta över efternamnet Abdel dayem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel dayem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel dayem, så att vi kan få exakt information om alla Abdel dayem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel dayem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel dayem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel dayem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel dayem i världen

 1. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1202)
 2. Egypten Egypten (641)
 3. Irak Irak (262)
 4. Kuwait Kuwait (145)
 5. Syrien Syrien (104)
 6. Jordanien Jordanien (59)
 7. Jemen Jemen (17)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 9. Kanada Kanada (4)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Sverige Sverige (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel dayem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel dayem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel dayem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel dayem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel dayem. Detta beror på att efternamnet Abdel dayem ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdel dayem när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdel dayem.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel dayem kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel dayem ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelkazem
 2. Abdelsayed
 3. Abdel salam
 4. Abdelhakem
 5. Abdel naser
 6. Abdel razek
 7. Abdel halim
 8. Abdel rahim
 9. Abdel raeeb
 10. Abdel kader
 11. Abdel kamel
 12. Abdel-salam
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelouahed
 23. Abdelqader
 24. Abdelrahim
 25. Abdelsalam
 26. Abdullayev
 27. Abdyldaev
 28. Abdelatef
 29. Abdulsayed
 30. Abdelmayid
 31. Abdelkhaleq
 32. Abdelhamed
 33. Abd el azim
 34. Abdelwahed
 35. Abdeladim
 36. Abdel hadi
 37. Abdel zahra
 38. Abdel wahid
 39. Abdel wahab
 40. Abdul karim