Efternamn AbdulsayedAtt veta mer om Abdulsayed efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulsayed ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulsayed.

Abdulsayed efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulsayed, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulsayed är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulsayed

Visa karta över efternamnet Abdulsayed

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulsayed i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulsayed, så att vi kan få exakt information om alla Abdulsayed som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulsayed efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulsayed efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulsayed är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulsayed i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 2. Spanien Spanien (2)
 3. Sverige Sverige (2)
 4. Indien Indien (1)
 5. Irak Irak (1)
 6. Kuwait Kuwait (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)
 8. Qatar Qatar (1)
 9. Sudan Sudan (1)
 10. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulsayed runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulsayed efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulsayed är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulsayed är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulsayed genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulsayed har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulsayed som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdulsayed eller något av de liknande efternamnen till Abdulsayed kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulsayed har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulsayed, men med en gemensam rot.

 1. Abdelsayed
 2. Abdullayev
 3. Abdullayew
 4. Abdoulaye
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-samad
 7. Abdulahad
 8. Abdulhamid
 9. Abdullayeva
 10. Abdullaev
 11. Abdelmayid
 12. Abdelhamed
 13. Abdelwahed
 14. Abdul samad
 15. Abdeluahed
 16. Abdulsalam
 17. Abdulsatar
 18. Abdulaev
 19. Abdulkader
 20. Abdalahe
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhamid
 23. Abdelhay
 24. Abdeljaber
 25. Abdeljawad
 26. Abdelkader
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkazem
 29. Abdelmajid
 30. Abdelmalek
 31. Abdelouahed
 32. Abdelqader
 33. Abdelsalam
 34. Abdul-amir
 35. Abdul-azeez
 36. Abdul-aziz
 37. Abdul-hameed
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-majid
 40. Abdul-salam