Efternamn Abdul-samadAtt veta mer om Abdul-samad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-samad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-samad.

Abdul-samad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-samad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-samad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-samad

Visa karta över efternamnet Abdul-samad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-samad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-samad, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-samad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-samad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-samad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-samad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-samad i världen

 1. Ghana Ghana (416)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (24)
 3. Kanada Kanada (16)
 4. Nigeria Nigeria (12)
 5. Tyskland Tyskland (9)
 6. Sverige Sverige (6)
 7. England England (4)
 8. Singapore Singapore (4)
 9. Pakistan Pakistan (3)
 10. Ryssland Ryssland (3)
 11. Ukraina Ukraina (3)
 12. Malaysia Malaysia (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Egypten Egypten (1)
 15. Indien Indien (1)
 16. Jordanien Jordanien (1)
 17. Kuwait Kuwait (1)
 18. Libanon Libanon (1)
 19. Nederländerna Nederländerna (1)
 20. Oman Oman (1)
 21. Filippinerna Filippinerna (1)
 22. Qatar Qatar (1)
 23. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-samad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-samad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-samad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-samad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abdul-samad eller något av de liknande efternamnen till Abdul-samad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-samad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-samad, men med en gemensam rot.

 1. Abdul samad
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-salam
 5. Abdel-salam
 6. Abdul-amir
 7. Abdul-hameed
 8. Abdul-majid
 9. Abdul-rahman
 10. Abdul-sattar
 11. Abdul-wadud
 12. Abdul-wahid
 13. Abdulahad
 14. Abdulhamid
 15. Abdulsayed
 16. Abdul hamid
 17. Abdulsalam
 18. Abdulsatar
 19. Abdul satar
 20. Abdul-malak
 21. Abdel-rahman
 22. Abdel-sattar
 23. Abdelhamid
 24. Abdeljawad
 25. Abdelsalam
 26. Abdelsayed
 27. Abdul-aziz
 28. Abdul-baqi
 29. Abdul-basir
 30. Abdul-ghafar
 31. Abdul-hadi
 32. Abdul-hakim
 33. Abdul-haqq
 34. Abdul-jabbar
 35. Abdul-jalil
 36. Abdul-karim
 37. Abdul-qadir
 38. Abdul-rahim
 39. Abdul-rashid
 40. Abdul-rasul