Efternamn Abdul-majidAtt veta mer om Abdul-majid efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-majid ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-majid.

Abdul-majid efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-majid, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-majid är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-majid

Visa karta över efternamnet Abdul-majid

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-majid i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-majid, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-majid som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-majid efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-majid efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-majid är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-majid i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (46)
 2. Nigeria Nigeria (17)
 3. Uganda Uganda (10)
 4. Sverige Sverige (7)
 5. Kanada Kanada (6)
 6. Tanzania Tanzania (6)
 7. England England (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Malaysia Malaysia (3)
 10. Pakistan Pakistan (3)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (2)
 13. Australien Australien (2)
 14. Danmark Danmark (1)
 15. Jordanien Jordanien (1)
 16. Oman Oman (1)
 17. Filippinerna Filippinerna (1)
 18. Sudan Sudan (1)
 19. Syrien Syrien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-majid runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-majid efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-majid är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-majid är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul-majid när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul-majid.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-majid har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-majid som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdul-majid eller något av de liknande efternamnen till Abdul-majid kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-majid har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-majid, men med en gemensam rot.

 1. Abdul majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-wahid
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-amir
 7. Abdul-aziz
 8. Abdul-baqi
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-qadir
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rashid
 17. Abdul-raziq
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulhamid
 23. Abdulmalik
 24. Abdul-latif
 25. Abdel-wahid
 26. Abdelmadjid
 27. Abdelmayid
 28. Abdelmjid
 29. Abdul hamid
 30. Abdul-ali
 31. Abdul majeed
 32. Abdul malik
 33. Abdelmagid
 34. Abdul-malak
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhamid
 37. Abdelmalik
 38. Abdul-ghani
 39. Abdul-hameed
 40. Abdul-haqq