Efternamn Abdul kareemAtt veta mer om Abdul kareem efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul kareem ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul kareem.

Abdul kareem efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul kareem, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul kareem är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul kareem

Visa karta över efternamnet Abdul kareem

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul kareem i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul kareem, så att vi kan få exakt information om alla Abdul kareem som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul kareem efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul kareem efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul kareem är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul kareem i världen

 1. Nigeria Nigeria (1815)
 2. Maldiverna Maldiverna (799)
 3. Pakistan Pakistan (245)
 4. Malaysia Malaysia (62)
 5. Indien Indien (46)
 6. England England (11)
 7. Trinidad och Tobago Trinidad och Tobago (4)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Norge Norge (1)
 11. Filippinerna Filippinerna (1)
 12. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul kareem runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul kareem efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul kareem är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul kareem är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdul kareem. Detta beror på att efternamnet Abdul kareem ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul kareem har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul kareem som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdul-kareem
 2. Abdulkareem
 3. Abdul karim
 4. Abdul hakeem
 5. Abdul raheem
 6. Abdul haleem
 7. Abdul baree
 8. Abdul-karim
 9. Abdulkarim
 10. Abdulraheem
 11. Abdul-raheem
 12. Abdul azeez
 13. Abdul hameed
 14. Abdalkarem
 15. Abdul majeed
 16. Abdul ganee
 17. Abdul jaleel
 18. Abdelkariem
 19. Abdul-hakeem
 20. Abdelkarim
 21. Abdelkazem
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-hameed
 24. Abdul latheef
 25. Abdul rasheed
 26. Abdulmateen
 27. Abdoulkarim
 28. Abdelazeem
 29. Abdul ghanee
 30. Abdul gayoom
 31. Abdul bari
 32. Abdulazeez
 33. Abdul khaleq
 34. Abdel dayem
 35. Abdel raeeb
 36. Abdulkader
 37. Abdel kader
 38. Abd el karim
 39. Abdel kamel
 40. Abdul halim