Efternamn AbdulazeezAtt veta mer om Abdulazeez efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulazeez ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulazeez.

Abdulazeez efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulazeez, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulazeez är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulazeez

Visa karta över efternamnet Abdulazeez

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulazeez i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulazeez, så att vi kan få exakt information om alla Abdulazeez som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulazeez efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulazeez efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulazeez är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulazeez i världen

 1. Nigeria Nigeria (51728)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (716)
 3. Sri Lanka Sri Lanka (365)
 4. England England (75)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (52)
 6. Indien Indien (38)
 7. Irak Irak (37)
 8. Qatar Qatar (37)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (20)
 10. Sverige Sverige (15)
 11. Malaysia Malaysia (14)
 12. Kanada Kanada (12)
 13. Thailand Thailand (5)
 14. Egypten Egypten (4)
 15. Pakistan Pakistan (4)
 16. Syrien Syrien (2)
 17. Kina Kina (2)
 18. Tjeckien Tjeckien (2)
 19. Norge Norge (2)
 20. Oman Oman (2)
 21. Polen Polen (2)
 22. Singapore Singapore (1)
 23. Sydafrika Sydafrika (1)
 24. Benin Benin (1)
 25. Brasilien Brasilien (1)
 26. Tyskland Tyskland (1)
 27. Etiopien Etiopien (1)
 28. Ghana Ghana (1)
 29. Irland Irland (1)
 30. Island Island (1)
 31. Libanon Libanon (1)
 32. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulazeez runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulazeez efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulazeez är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulazeez är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulazeez genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulazeez. Detta beror på att efternamnet Abdulazeez ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulazeez har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulazeez som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulazeez kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulazeez ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdulazeez eller något av de liknande efternamnen till Abdulazeez kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulazeez har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulazeez, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-azeez
 2. Abdul azeez
 3. Abdulaziz
 4. Abdelazeem
 5. Abdelaziz
 6. Abdul-aziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul aziz
 10. Abdulmateen
 11. Abdulaev
 12. Abdulaeva
 13. Abd-elaziz
 14. Abdalahe
 15. Abdelkazem
 16. Abdoulaye
 17. Abdul-hameed
 18. Abdul-kareem
 19. Abdula
 20. Abdulah
 21. Abdulahad
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdularuf
 25. Abdulatif
 26. Abdullayev
 27. Abdullayeva
 28. Abdulle
 29. Abdul-raheem
 30. Abdullaev
 31. Abdullaeva
 32. Abdulloev
 33. Abdulloeva
 34. Abdelatef
 35. Abdulsayed
 36. Abdellaziz
 37. Abdelaaziz
 38. Abdelazize
 39. Abd elaziz
 40. Abdul hakeem