Efternamn AbdulloevaAtt veta mer om Abdulloeva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulloeva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulloeva.

Abdulloeva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulloeva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulloeva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulloeva

Visa karta över efternamnet Abdulloeva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulloeva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulloeva, så att vi kan få exakt information om alla Abdulloeva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulloeva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulloeva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulloeva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulloeva i världen

 1. Tadzjikistan Tadzjikistan (90331)
 2. Uzbekistan Uzbekistan (800)
 3. Ryssland Ryssland (265)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (20)
 5. Ukraina Ukraina (11)
 6. Vitryssland Vitryssland (8)
 7. Kazakstan Kazakstan (2)
 8. Malaysia Malaysia (2)
 9. Turkiet Turkiet (2)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Georgien Georgien (1)
 14. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulloeva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulloeva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulloeva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulloeva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdulloeva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulloeva. Detta beror på att efternamnet Abdulloeva ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdulloeva har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdulloeva som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdulloeva kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdulloeva ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdullaeva
 2. Abdulloev
 3. Abduloeva
 4. Abdullayeva
 5. Abdullaev
 6. Abdulova
 7. Abduloev
 8. Abdulaeva
 9. Abdulla
 10. Abdullayev
 11. Abdulle
 12. Abdyldaeva
 13. Abdullha
 14. Abdulov
 15. Abdulaev
 16. Abdyllaev
 17. Abdalla
 18. Abdella
 19. Abdellouli
 20. Abdelmoula
 21. Abdilla
 22. Abdille
 23. Abdula
 24. Abdullah
 25. Abdullahi
 26. Abdullahu
 27. Abdullatif
 28. Abdyldaev
 29. Avdulov
 30. Abdhulla
 31. Abdulazeez
 32. Abdule
 33. Abdullayew
 34. Abdelloui
 35. Abdylla
 36. Abdull
 37. Abadilla
 38. Abdala
 39. Abdalahe
 40. Abdallah