Efternamn AbdyllaevAtt veta mer om Abdyllaev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdyllaev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdyllaev.

Abdyllaev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdyllaev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdyllaev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdyllaev

Visa karta över efternamnet Abdyllaev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdyllaev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdyllaev, så att vi kan få exakt information om alla Abdyllaev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdyllaev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdyllaev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdyllaev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdyllaev i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (197)
 2. Ryssland Ryssland (56)
 3. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 4. Kazakstan Kazakstan (7)
 5. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (5)
 6. Vitryssland Vitryssland (1)
 7. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdyllaev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdyllaev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdyllaev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdyllaev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdyllaev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdyllaev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdyllaev som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdyllaev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdyllaev ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdyllaev eller något av de liknande efternamnen till Abdyllaev kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdyllaev har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdyllaev, men med en gemensam rot.

 1. Abdyldaev
 2. Abdullaev
 3. Abdullayev
 4. Abdyldaeva
 5. Abdullaeva
 6. Abdulloev
 7. Abdulaev
 8. Abdylla
 9. Abdalla
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdella
 13. Abdellah
 14. Abdellahi
 15. Abdellati
 16. Abdilla
 17. Abdillah
 18. Abdillahi
 19. Abdille
 20. Abdollahi
 21. Abdulla
 22. Abdullah
 23. Abdullahi
 24. Abdullahu
 25. Abdullayeva
 26. Abdulle
 27. Abdollah
 28. Abdulloeva
 29. Abdellali
 30. Abduloev
 31. Abdulaeva
 32. Abdullayew
 33. Abdellawi
 34. Abadilla
 35. Abd-allah
 36. Abdala
 37. Abdalahe
 38. Abdalahi
 39. Abdallaoui
 40. Abdela