Efternamn AbdellouiAtt veta mer om Abdelloui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelloui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelloui.

Abdelloui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelloui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelloui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelloui

Visa karta över efternamnet Abdelloui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelloui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelloui, så att vi kan få exakt information om alla Abdelloui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelloui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelloui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelloui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelloui i världen

 1. Algeriet Algeriet (4)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 3. Schweiz Schweiz (1)
 4. Irak Irak (1)
 5. Marocko Marocko (1)
 6. Nederländerna Nederländerna (1)
 7. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelloui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelloui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelloui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelloui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelloui genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelloui när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelloui.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelloui har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelloui som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdellaoui
 2. Abdellouli
 3. Abdelaoui
 4. Abdallaoui
 5. Abdellahi
 6. Abdellati
 7. Abdelli
 8. Abdelnour
 9. Abdellali
 10. Abdellawi
 11. Abdlaoui
 12. Abdallahi
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellatif
 18. Abdelmoula
 19. Abdelmoumni
 20. Abdelnabi
 21. Abdillahi
 22. Abdollahi
 23. Abdullahi
 24. Abdulloev
 25. Abdelati
 26. Abdelhai
 27. Abdelouafi
 28. Abdellaziz
 29. Abdelmonim
 30. Abdelgani
 31. Abdelbaki
 32. Abdelaati
 33. Abdelmounim
 34. Abdelaali
 35. Abdelahi
 36. Abdelhedi
 37. Abdelkefi
 38. Abdelraouf
 39. Abdelbari
 40. Abdeli