Efternamn AbduloevaAtt veta mer om Abduloeva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduloeva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduloeva.

Abduloeva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduloeva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduloeva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduloeva

Visa karta över efternamnet Abduloeva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduloeva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduloeva, så att vi kan få exakt information om alla Abduloeva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduloeva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduloeva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduloeva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduloeva i världen

 1. Tadzjikistan Tadzjikistan (11438)
 2. Ryssland Ryssland (56)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (11)
 4. Vitryssland Vitryssland (6)
 5. Ukraina Ukraina (5)
 6. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Kazakstan Kazakstan (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduloeva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduloeva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduloeva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduloeva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abduloeva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abduloeva. Detta beror på att efternamnet Abduloeva ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abduloeva har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abduloeva som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abduloeva eller något av de liknande efternamnen till Abduloeva kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abduloeva har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abduloeva, men med en gemensam rot.

 1. Abdulloeva
 2. Abdulova
 3. Abduloev
 4. Abdulaeva
 5. Abdullaeva
 6. Abdulloev
 7. Abdulov
 8. Abdulaev
 9. Abdula
 10. Abdulla
 11. Abdullayeva
 12. Abdulle
 13. Avdulov
 14. Abdyldaeva
 15. Abdullaev
 16. Abdullha
 17. Abdule
 18. Abdala
 19. Abdalla
 20. Abdela
 21. Abdella
 22. Abdelmoula
 23. Abdelraza
 24. Abdilla
 25. Abdille
 26. Abdola
 27. Abdul
 28. Abdul-ahad
 29. Abdulah
 30. Abdulahad
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdularuf
 34. Abdulatif
 35. Abdulaziz
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhaqq
 38. Abdullah
 39. Abdullahi
 40. Abdullahu