Efternamn Abdel wassaAtt veta mer om Abdel wassa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel wassa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel wassa.

Abdel wassa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel wassa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel wassa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel wassa

Visa karta över efternamnet Abdel wassa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel wassa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel wassa, så att vi kan få exakt information om alla Abdel wassa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel wassa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel wassa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel wassa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel wassa i världen

 1. Jemen Jemen (5694)
 2. Irak Irak (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel wassa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel wassa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel wassa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel wassa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel wassa genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel wassa. Detta beror på att efternamnet Abdel wassa ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdel wassa har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdel wassa som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdel wassa eller något av de liknande efternamnen till Abdel wassa kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel wassa har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel wassa, men med en gemensam rot.

 1. Abdel zahra
 2. Abdel wahid
 3. Abdel wahab
 4. Abdel sada
 5. Abdel naser
 6. Abdelraza
 7. Abdelwahab
 8. Abdel-wahab
 9. Abdel-wahid
 10. Abdel-zahra
 11. Abdelhassen
 12. Abdelwahad
 13. Abdelwahid
 14. Abdelasis
 15. Abdelwahed
 16. Abdel hadi
 17. Abdel sattar
 18. Abdel salam
 19. Abdelbasset
 20. Abdul nasir
 21. Abdel aal
 22. Abdel gawad
 23. Abdel razek
 24. Abdel nabi
 25. Abdel latif
 26. Abdel fattah
 27. Abdel dayem
 28. Abdel halim
 29. Abdel hamid
 30. Abdel sahib
 31. Abdel rahim
 32. Abdel abas
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdelhamza
 36. Abdel raeeb
 37. Abdelmassih
 38. Abdel rahman
 39. Abd el wahab
 40. Abdel kader