Efternamn Abdel abasAtt veta mer om Abdel abas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel abas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel abas.

Abdel abas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel abas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel abas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel abas

Visa karta över efternamnet Abdel abas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel abas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel abas, så att vi kan få exakt information om alla Abdel abas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel abas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel abas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel abas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel abas i världen

 1. Irak Irak (14866)
 2. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 3. Kuwait Kuwait (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel abas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel abas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel abas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel abas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel abas genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdel abas. Detta beror på att efternamnet Abdel abas ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel abas kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel abas ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdel abas eller något av de liknande efternamnen till Abdel abas kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel abas har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel abas, men med en gemensam rot.

 1. Abdel aal
 2. Abdeljabar
 3. Abdelaal
 4. Abdelfatah
 5. Abdeljaber
 6. Abdeljawad
 7. Abdelmalak
 8. Abdelnabi
 9. Abdelraza
 10. Abdelsalam
 11. Abdelwahab
 12. Abdeljabbar
 13. Abdelwahad
 14. Abdeljalak
 15. Abdelasis
 16. Abdeljalal
 17. Abdelhabib
 18. Abdelkamal
 19. Abdel wahab
 20. Abdel salam
 21. Abdel sada
 22. Abdelazis
 23. Abdelhalak
 24. Abdelkabir
 25. Abdul jabar
 26. Abdel gawad
 27. Abdel nabi
 28. Abdel baki
 29. Abdel lah
 30. Abdel-salam
 31. Abdela
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelatif
 35. Abdelaziz
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelhafid
 40. Abdelhak