Efternamn Abdul hannanAtt veta mer om Abdul hannan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul hannan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul hannan.

Abdul hannan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul hannan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul hannan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul hannan

Visa karta över efternamnet Abdul hannan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul hannan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul hannan, så att vi kan få exakt information om alla Abdul hannan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul hannan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul hannan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul hannan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul hannan i världen

 1. Maldiverna Maldiverna (63)
 2. Indien Indien (14)
 3. Skottland Skottland (4)
 4. Malaysia Malaysia (4)
 5. Brasilien Brasilien (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul hannan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul hannan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul hannan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul hannan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul hannan genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul hannan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul hannan.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul hannan kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul hannan ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul hannan eller något av de liknande efternamnen till Abdul hannan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul hannan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul hannan, men med en gemensam rot.

 1. Abdul hanan
 2. Abdul mannan
 3. Abdulhanan
 4. Abdul rahman
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulghani
 7. Abdulrahman
 8. Abdelhanin
 9. Abdul ghani
 10. Abdul hamid
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul razzaq
 13. Abdul hakeem
 14. Abdul razzag
 15. Abdul samad
 16. Abdul sattar
 17. Abdul hameed
 18. Abdulrahaman
 19. Abdul ghanee
 20. Abdul ganee
 21. Abdul rahmaan
 22. Abdul haleem
 23. Abdul satar
 24. Abdul razaq
 25. Abdul haq
 26. Abdul jabar
 27. Abdel rahman
 28. Abdul halim
 29. Abdel-rahman
 30. Abdelghani
 31. Abdelrahman
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-ghafar
 34. Abdul-ghani
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hameed
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-haqq
 40. Abdul-jabbar