Efternamn Abdul mannanAtt veta mer om Abdul mannan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul mannan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul mannan.

Abdul mannan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul mannan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul mannan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul mannan

Visa karta över efternamnet Abdul mannan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul mannan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul mannan, så att vi kan få exakt information om alla Abdul mannan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul mannan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul mannan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul mannan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul mannan i världen

 1. Indien Indien (50)
 2. Maldiverna Maldiverna (38)
 3. Malaysia Malaysia (9)
 4. Filippinerna Filippinerna (4)
 5. Thailand Thailand (2)
 6. Brasilien Brasilien (1)
 7. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul mannan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul mannan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul mannan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul mannan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul mannan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul mannan.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul mannan har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul mannan som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdul hannan
 2. Abdul hanan
 3. Abdul rahman
 4. Abdulhanan
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulrahman
 7. Abd al-manan
 8. Abdul majid
 9. Abdul jabbar
 10. Abdul razzaq
 11. Abdul razzag
 12. Abdul samad
 13. Abdul sattar
 14. Abdulmateen
 15. Abdul majeed
 16. Abdul ganee
 17. Abdul rahmaan
 18. Abdul muhsin
 19. Abdul satar
 20. Abdul razaq
 21. Abdul malik
 22. Abdul jabar
 23. Abdel rahman
 24. Abdul-malak
 25. Abdel-rahman
 26. Abdelmalak
 27. Abdelmanje
 28. Abdelrahman
 29. Abdul-ahad
 30. Abdul-jabbar
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-razzaq
 33. Abdul-salam
 34. Abdul-samad
 35. Abdul-sattar
 36. Abdul-wahhab
 37. Abdulahad
 38. Abdulghani
 39. Abduljabbar
 40. Abdulmalik