Efternamn AbdulhananAtt veta mer om Abdulhanan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdulhanan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdulhanan.

Abdulhanan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdulhanan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdulhanan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdulhanan

Visa karta över efternamnet Abdulhanan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdulhanan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdulhanan, så att vi kan få exakt information om alla Abdulhanan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdulhanan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdulhanan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdulhanan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdulhanan i världen

 1. Uganda Uganda (19)
 2. Indonesien Indonesien (17)
 3. Tyskland Tyskland (16)
 4. Pakistan Pakistan (9)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Nigeria Nigeria (6)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Etiopien Etiopien (1)
 9. Finland Finland (1)
 10. Ghana Ghana (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Norge Norge (1)
 13. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 14. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdulhanan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdulhanan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdulhanan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdulhanan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdulhanan. Detta beror på att efternamnet Abdulhanan ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdulhanan när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdulhanan.

Att avgöra om efternamnet Abdulhanan eller något av de liknande efternamnen till Abdulhanan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdulhanan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdulhanan, men med en gemensam rot.

 1. Abdul hanan
 2. Abdelhanin
 3. Abdul hannan
 4. Abdul-ahad
 5. Abdulahad
 6. Abdulghani
 7. Abdulhadi
 8. Abdulhakim
 9. Abdulhamid
 10. Abdulhaqq
 11. Abdulrahman
 12. Abdulian
 13. Abdelhalak
 14. Abdulrahaman
 15. Abdulrazak
 16. Abdulsalam
 17. Abdulsatar
 18. Abdulwahab
 19. Abdul mannan
 20. Abdulan
 21. Abdelaal
 22. Abdelfatah
 23. Abdelghani
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhak
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdelmalak
 34. Abdelmanje
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-aziz