Efternamn Abdul ghafoorAtt veta mer om Abdul ghafoor efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul ghafoor ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul ghafoor.

Abdul ghafoor efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul ghafoor, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul ghafoor är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul ghafoor

Visa karta över efternamnet Abdul ghafoor

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul ghafoor i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul ghafoor, så att vi kan få exakt information om alla Abdul ghafoor som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul ghafoor efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul ghafoor efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul ghafoor är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul ghafoor i världen

 1. Pakistan Pakistan (112671)
 2. Irak Irak (7425)
 3. Kuwait Kuwait (2661)
 4. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2023)
 5. Jemen Jemen (1354)
 6. Oman Oman (1270)
 7. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1087)
 8. Afghanistan Afghanistan (833)
 9. Maldiverna Maldiverna (141)
 10. Syrien Syrien (9)
 11. Kanada Kanada (4)
 12. Norge Norge (3)
 13. Sverige Sverige (3)
 14. England England (2)
 15. Libanon Libanon (2)
 16. Thailand Thailand (2)
 17. Wales Wales (1)
 18. Jordanien Jordanien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul ghafoor runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul ghafoor efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul ghafoor är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul ghafoor är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul ghafoor genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdul ghafoor när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdul ghafoor.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul ghafoor kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul ghafoor ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul shakoor
 5. Abdul-ghafar
 6. Abdul-ghafur
 7. Abdelghafour
 8. Abdul gayoom
 9. Abdul ghani
 10. Abdul gadir
 11. Abdul gayyoom
 12. Abdul ghanee
 13. Abdul gadhir
 14. Abdul rasool
 15. Abdul-ghani
 16. Abdul-shakur
 17. Abdulghani
 18. Abdul amir
 19. Abdul hamid
 20. Abdul jabbar
 21. Abdul hakeem
 22. Abdul sattar
 23. Abdul hameed
 24. Abdul hanan
 25. Abdul ganee
 26. Abdul hannan
 27. Abdul nasir
 28. Abdul haleem
 29. Abdul satar
 30. Abdul khaleq
 31. Abdul haq
 32. Abdul shukur
 33. Abdul jabar
 34. Abdel ghani
 35. Abdul quadir
 36. Abdul halim
 37. Abdelghani
 38. Abdelhafid
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-amir