Efternamn Abdul-quddusAtt veta mer om Abdul-quddus efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdul-quddus ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdul-quddus.

Abdul-quddus efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdul-quddus, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdul-quddus är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdul-quddus

Visa karta över efternamnet Abdul-quddus

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdul-quddus i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdul-quddus, så att vi kan få exakt information om alla Abdul-quddus som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdul-quddus efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdul-quddus efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdul-quddus är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdul-quddus i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 2. Nigeria Nigeria (2)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdul-quddus runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdul-quddus efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdul-quddus är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdul-quddus är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdul-quddus genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdul-quddus har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdul-quddus som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdul-quddus kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdul-quddus ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdul-quddus eller något av de liknande efternamnen till Abdul-quddus kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdul-quddus har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdul-quddus, men med en gemensam rot.

 1. Abdul-qadir
 2. Abdul-qayyum
 3. Abdul-wadud
 4. Abdul quadir
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghafur
 7. Abdul-hadi
 8. Abdul-rasul
 9. Abdul-shakur
 10. Abdelqader
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-gafoor
 17. Abdul-ghafar
 18. Abdul-ghani
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-hameed
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-haqq
 23. Abdul-jabbar
 24. Abdul-jalil
 25. Abdul-kareem
 26. Abdul-karim
 27. Abdul-khaliq
 28. Abdul-majid
 29. Abdul-rahim
 30. Abdul-rahman
 31. Abdul-rashid
 32. Abdul-raziq
 33. Abdul-razzaq
 34. Abdul-salam
 35. Abdul-samad
 36. Abdul-sattar
 37. Abdul-wahhab
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdul-zahir