Efternamn AbdalnabiAtt veta mer om Abdalnabi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdalnabi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdalnabi.

Abdalnabi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdalnabi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdalnabi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdalnabi

Visa karta över efternamnet Abdalnabi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdalnabi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdalnabi, så att vi kan få exakt information om alla Abdalnabi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdalnabi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdalnabi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdalnabi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdalnabi i världen

 1. Saudiarabien Saudiarabien (239)
 2. Egypten Egypten (153)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 4. Sudan Sudan (9)
 5. Jordanien Jordanien (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Frankrike Frankrike (1)
 9. England England (1)
 10. Irak Irak (1)
 11. Libyen Libyen (1)
 12. Norge Norge (1)
 13. Tchad Tchad (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdalnabi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdalnabi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdalnabi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdalnabi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdalnabi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdalnabi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdalnabi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdalahi
 4. Abdallahi
 5. Abdel nabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdala
 8. Abdalahe
 9. Abdali
 10. Abdalla
 11. Abdallah
 12. Abdallaoui
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdellahi
 16. Abdellati
 17. Abdillahi
 18. Abdollahi
 19. Abdulahi
 20. Abdulai
 21. Abdulhadi
 22. Abdullahi
 23. Abdulrab
 24. Abdalah
 25. Abdelati
 26. Abdelhai
 27. Abdelgani
 28. Abdelhabib
 29. Abdelbaki
 30. Abdelaati
 31. Abdelaali
 32. Abdelkabir
 33. Abdellali
 34. Abdul-ali
 35. Abdalaah
 36. Abdalat
 37. Abdelahi
 38. Abdelbari
 39. Abdellawi
 40. Abdulbaki