Efternamn AbdelnebiAtt veta mer om Abdelnebi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelnebi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelnebi.

Abdelnebi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelnebi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelnebi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelnebi

Visa karta över efternamnet Abdelnebi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelnebi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelnebi, så att vi kan få exakt information om alla Abdelnebi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelnebi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelnebi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelnebi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelnebi i världen

 1. Algeriet Algeriet (558)
 2. Spanien Spanien (10)
 3. Tchad Tchad (9)
 4. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelnebi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelnebi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelnebi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelnebi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdelnebi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdelnebi. Detta beror på att efternamnet Abdelnebi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelnebi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelnebi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdelnebi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdelnebi som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdelkebir
 4. Abdel nabi
 5. Abdelhedi
 6. Abdelkefi
 7. Abdalnabi
 8. Abdelali
 9. Abdelhadi
 10. Abdelkerim
 11. Abdellahi
 12. Abdellati
 13. Abdelli
 14. Abdelnour
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelkbir
 18. Abdelgani
 19. Abdelhabib
 20. Abdelbaki
 21. Abdelaati
 22. Abdelaali
 23. Abdelkabir
 24. Abdellali
 25. Abdelahi
 26. Abdelloui
 27. Abdelbari
 28. Abdelaoui
 29. Abdeli
 30. Abdellawi
 31. Abdalahi
 32. Abdali
 33. Abdallahi
 34. Abdel
 35. Abdela
 36. Abdelaal
 37. Abdelah
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdelghani