Efternamn Abdel-fatahAtt veta mer om Abdel-fatah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdel-fatah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdel-fatah.

Abdel-fatah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdel-fatah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdel-fatah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdel-fatah

Visa karta över efternamnet Abdel-fatah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdel-fatah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdel-fatah, så att vi kan få exakt information om alla Abdel-fatah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdel-fatah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdel-fatah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdel-fatah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdel-fatah i världen

 1. Egypten Egypten (1068)
 2. Australien Australien (6)
 3. Spanien Spanien (5)
 4. England England (2)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 9. Sudan Sudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdel-fatah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdel-fatah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdel-fatah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdel-fatah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdel-fatah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdel-fatah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdel-fatah ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdel-fatah eller något av de liknande efternamnen till Abdel-fatah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdel-fatah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdel-fatah, men med en gemensam rot.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfattah
 3. Abdelfetah
 4. Abdel fattah
 5. Abdel-salam
 6. Abdel-sattar
 7. Abdel-wahab
 8. Abdelfettah
 9. Abdel-lah
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelaal
 12. Abdelah
 13. Abdelatif
 14. Abdelilah
 15. Abdeljawad
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdellatif
 19. Abdelmalak
 20. Abdelouahab
 21. Abdelraza
 22. Abdelsalam
 23. Abdelwahab
 24. Abdul-ahad
 25. Abdul-salam
 26. Abdul-samad
 27. Abdul-sattar
 28. Abdul-latif
 29. Abdel-wahid
 30. Abdel-zahra
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelatef
 33. Abdelelah
 34. Abdelati
 35. Abdelillah
 36. Abdelhilah
 37. Abdelwahad
 38. Abdeljalak
 39. Abdeljalal
 40. Abdelouahad