Efternamn AbdelfettahAtt veta mer om Abdelfettah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdelfettah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdelfettah.

Abdelfettah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdelfettah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdelfettah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdelfettah

Visa karta över efternamnet Abdelfettah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdelfettah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdelfettah, så att vi kan få exakt information om alla Abdelfettah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdelfettah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdelfettah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdelfettah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdelfettah i världen

 1. Marocko Marocko (886)
 2. Algeriet Algeriet (626)
 3. Frankrike Frankrike (23)
 4. Kanada Kanada (5)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 6. Belgien Belgien (2)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Italien Italien (1)
 9. Malaysia Malaysia (1)
 10. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdelfettah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdelfettah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdelfettah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdelfettah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdelfettah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdelfettah.

Att avgöra om efternamnet Abdelfettah eller något av de liknande efternamnen till Abdelfettah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdelfettah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdelfettah, men med en gemensam rot.

 1. Abdelfattah
 2. Abdelfetah
 3. Abdelfatah
 4. Abdel fattah
 5. Abdelelah
 6. Abdel-fatah
 7. Abdel-sattar
 8. Abdelah
 9. Abdelilah
 10. Abdellah
 11. Abdelmessih
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdel sattar
 15. Abdeljebbar
 16. Abdellilah
 17. Abdel-lah
 18. Abdel lah
 19. Abdallah
 20. Abdel-salam
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelatif
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkerim
 28. Abdella
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmoula
 34. Abdelouahab
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdillah
 40. Abdul-sattar