Efternamn Abd el alAtt veta mer om Abd el al efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd el al ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd el al.

Abd el al efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd el al, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd el al är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd el al

Visa karta över efternamnet Abd el al

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd el al i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd el al, så att vi kan få exakt information om alla Abd el al som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd el al efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd el al efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd el al är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd el al i världen

 1. Egypten Egypten (9)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd el al runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd el al efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd el al är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd el al är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd el al. Detta beror på att efternamnet Abd el al ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abd el al eller något av de liknande efternamnen till Abd el al kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abd el al har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abd el al, men med en gemensam rot.

 1. Abdelaal
 2. Abdel aal
 3. Abdela
 4. Abdelah
 5. Abdelali
 6. Abdelhak
 7. Abdelhay
 8. Abdella
 9. Abdellah
 10. Abdelhai
 11. Abdelhaq
 12. Abd el azim
 13. Abd el aziz
 14. Abd allah
 15. Abdelaali
 16. Abdellali
 17. Abd el
 18. Abdel lah
 19. Abd-allah
 20. Abdala
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdel
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelhalim
 27. Abdelilah
 28. Abdelkamel
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdelli
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmalek
 34. Abdelmalik
 35. Abdelmalki
 36. Abdelnabi
 37. Abdelraza
 38. Abdelsalam
 39. Abdill
 40. Abdilla