Efternamn AbdolmalekiAtt veta mer om Abdolmaleki efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdolmaleki ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdolmaleki.

Abdolmaleki efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdolmaleki, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdolmaleki är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdolmaleki

Visa karta över efternamnet Abdolmaleki

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdolmaleki i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdolmaleki, så att vi kan få exakt information om alla Abdolmaleki som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdolmaleki efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdolmaleki efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdolmaleki är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdolmaleki i världen

 1. Iran Iran (18419)
 2. Kanada Kanada (21)
 3. Australien Australien (6)
 4. Sverige Sverige (6)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 6. Danmark Danmark (3)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 9. England England (1)
 10. Japan Japan (1)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Nederländerna Nederländerna (1)
 13. Norge Norge (1)
 14. Portugal Portugal (1)
 15. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdolmaleki runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdolmaleki efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdolmaleki är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdolmaleki är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdolmaleki genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdolmaleki när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdolmaleki.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdolmaleki kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdolmaleki ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdelmalek
 2. Abdelmalki
 3. Abdelmalak
 4. Abdelmalik
 5. Abdulmalik
 6. Abdalmalak
 7. Abdelali
 8. Abdelkhalek
 9. Abdollahi
 10. Abdeljalak
 11. Abdelbaki
 12. Abdelaali
 13. Abdelhalak
 14. Abdellali
 15. Abdulmateen
 16. Abdul-ali
 17. Abdul malik
 18. Abdul-malak
 19. Abdelmalack
 20. Abdulbaki
 21. Abdalahe
 22. Abdalahi
 23. Abdali
 24. Abdallahi
 25. Abdallaoui
 26. Abdelaal
 27. Abdelhadi
 28. Abdelhak
 29. Abdelhakim
 30. Abdelhalim
 31. Abdeljaber
 32. Abdelkader
 33. Abdelkamel
 34. Abdelkazem
 35. Abdellahi
 36. Abdellaoui
 37. Abdellati
 38. Abdelli
 39. Abdelmajid
 40. Abdelmanje