Efternamn AbdouniAtt veta mer om Abdouni efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdouni ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdouni.

Abdouni efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdouni, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdouni är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdouni

Visa karta över efternamnet Abdouni

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdouni i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdouni, så att vi kan få exakt information om alla Abdouni som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdouni efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdouni efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdouni är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdouni i världen

 1. Algeriet Algeriet (5504)
 2. Marocko Marocko (1771)
 3. Brasilien Brasilien (337)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (237)
 5. Frankrike Frankrike (168)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (55)
 7. Belgien Belgien (54)
 8. Spanien Spanien (32)
 9. Nederländerna Nederländerna (21)
 10. Libanon Libanon (10)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 12. Kanada Kanada (4)
 13. Syrien Syrien (4)
 14. Tjeckien Tjeckien (3)
 15. Norge Norge (3)
 16. Australien Australien (2)
 17. England England (2)
 18. Italien Italien (2)
 19. Afghanistan Afghanistan (1)
 20. Tyskland Tyskland (1)
 21. Danmark Danmark (1)
 22. Egypten Egypten (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Ryssland Ryssland (1)
 25. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdouni runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdouni efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdouni är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdouni är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdouni genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdouni. Detta beror på att efternamnet Abdouni ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abdouni eller något av de liknande efternamnen till Abdouni kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdouni har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdouni, men med en gemensam rot.

 1. Abdoun
 2. Abdoune
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdeen
 7. Abden
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abiodun
 12. Abadonio
 13. Abetini
 14. Abiodoun
 15. Abedini
 16. Abdan
 17. Abdane
 18. Abdine
 19. Abatini
 20. Abdom
 21. Abaden
 22. Abadiano
 23. Abadin
 24. Abdennebi
 25. Abdinga
 26. Abedin
 27. Abidin
 28. Abidine
 29. Abutin
 30. Afton
 31. Apton
 32. Avadani
 33. Avedon
 34. Abdenour
 35. Abdenaji
 36. Abdennaim
 37. Abdenabi
 38. Abitan
 39. Abdennabi
 40. Abdennaji