Efternamn AbdenabiAtt veta mer om Abdenabi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdenabi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdenabi.

Abdenabi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdenabi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdenabi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdenabi

Visa karta över efternamnet Abdenabi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdenabi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdenabi, så att vi kan få exakt information om alla Abdenabi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdenabi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdenabi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdenabi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdenabi i världen

 1. Algeriet Algeriet (384)
 2. Marocko Marocko (239)
 3. Spanien Spanien (7)
 4. Kazakstan Kazakstan (2)
 5. Afghanistan Afghanistan (1)
 6. Nederländerna Nederländerna (1)
 7. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdenabi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdenabi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdenabi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdenabi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdenabi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdenabi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdenabi.

 1. Abdenbi
 2. Abdenaji
 3. Abdennabi
 4. Abdenebi
 5. Abdena
 6. Abdennebi
 7. Abdennaji
 8. Abden
 9. Abdenbaoui
 10. Abdinasir
 11. Abdenour
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdenur
 16. Abaden
 17. Abdeen
 18. Abdennour
 19. Abdin
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdouni
 23. Abd-hamid
 24. Abdennacer
 25. Abdennaser
 26. Abdenasser
 27. Abd hamid
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abdinov
 31. Abdinova
 32. Abedini
 33. Abdinoor
 34. Abdan
 35. Abedinaj
 36. Abdony
 37. Abdane
 38. Abdine
 39. Abdmajid
 40. Abadinas