Efternamn AbdenurAtt veta mer om Abdenur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdenur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdenur.

Abdenur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdenur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdenur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdenur

Visa karta över efternamnet Abdenur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdenur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdenur, så att vi kan få exakt information om alla Abdenur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdenur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdenur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdenur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdenur i världen

 1. Argentina Argentina (295)
 2. Brasilien Brasilien (27)
 3. Etiopien Etiopien (9)
 4. Mexiko Mexiko (5)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 6. Bolivia Bolivia (1)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. England England (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdenur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdenur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdenur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdenur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdenur när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdenur.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdenur kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdenur ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdenur eller något av de liknande efternamnen till Abdenur kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdenur har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdenur, men med en gemensam rot.

 1. Abdenour
 2. Abdanur
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdenbi
 6. Abdennour
 7. Abaden
 8. Abdeen
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdenaji
 15. Abdenacer
 16. Abdenabi
 17. Abuden
 18. Abdinov
 19. Abdinoor
 20. Abdan
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abdenebi
 24. Abdine
 25. Abiden
 26. Abadin
 27. Abdenbaoui
 28. Abdennebi
 29. Abdinasir
 30. Abdoune
 31. Abdouni
 32. Abedin
 33. Abidin
 34. Abidine
 35. Abiodun
 36. Abdennacer
 37. Abdennaser
 38. Abdenasser
 39. Abdennaim
 40. Abdennaceur