Efternamn AbdanurAtt veta mer om Abdanur efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdanur ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdanur.

Abdanur efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdanur, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdanur är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdanur

Visa karta över efternamnet Abdanur

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdanur i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdanur, så att vi kan få exakt information om alla Abdanur som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdanur efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdanur efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdanur är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdanur i världen

 1. Brasilien Brasilien (99)
 2. Afghanistan Afghanistan (50)
 3. Tyskland Tyskland (5)
 4. Indonesien Indonesien (1)
 5. Sverige Sverige (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdanur runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdanur efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdanur är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdanur är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdanur. Detta beror på att efternamnet Abdanur ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdanur när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdanur.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdanur har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdanur som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdanur eller något av de liknande efternamnen till Abdanur kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdanur har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdanur, men med en gemensam rot.

 1. Abdenur
 2. Abdenour
 3. Abdan
 4. Abdane
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdenbi
 8. Abdennour
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdinov
 15. Abdinoor
 16. Abtan
 17. Abdony
 18. Abdine
 19. Abedanck
 20. Abadam
 21. Abaden
 22. Abadiano
 23. Abadin
 24. Abdeen
 25. Abdinasir
 26. Abdoune
 27. Abdouni
 28. Abedin
 29. Abidin
 30. Abidine
 31. Abiodun
 32. Aftanas
 33. Avadanei
 34. Avadani
 35. Abdenaji
 36. Abdenacer
 37. Abdenabi
 38. Abitan
 39. Abadonio
 40. Abuden