Efternamn AbatangeloAtt veta mer om Abatangelo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abatangelo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abatangelo.

Abatangelo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abatangelo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abatangelo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abatangelo

Visa karta över efternamnet Abatangelo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abatangelo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abatangelo, så att vi kan få exakt information om alla Abatangelo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abatangelo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abatangelo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abatangelo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abatangelo i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (139)
 2. Italien Italien (111)
 3. Argentina Argentina (54)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abatangelo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abatangelo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abatangelo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abatangelo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abatangelo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abatangelo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abatangelo.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abatangelo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abatangelo som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abatangelo eller något av de liknande efternamnen till Abatangelo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abatangelo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abatangelo, men med en gemensam rot.

 1. Apatang
 2. Abatantuono
 3. Abadiano
 4. Abatemarco
 5. Avadanei
 6. Avtandil
 7. Abitan
 8. Abadonio
 9. Abednego
 10. Abtan
 11. Abdane
 12. Abatini
 13. Abaitanci
 14. Apatino
 15. Abutan
 16. Abatematteo
 17. Abadam
 18. Abaden
 19. Abadin
 20. Abbatemarco
 21. Abdennebi
 22. Abdinga
 23. Abdoune
 24. Abidine
 25. Abutin
 26. Aftanas
 27. Avadani
 28. Abittan
 29. Abetini
 30. Avitan
 31. Abdan
 32. Abtin
 33. Abdenebi
 34. Abdine
 35. Abedanck
 36. Abadinas
 37. Abdanur
 38. Aftaniuk
 39. Aftene
 40. Abbatini