Efternamn AbdaneAtt veta mer om Abdane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdane.

Abdane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdane

Visa karta över efternamnet Abdane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdane, så att vi kan få exakt information om alla Abdane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdane i världen

 1. Marocko Marocko (750)
 2. Algeriet Algeriet (54)
 3. Mauretanien Mauretanien (25)
 4. Filippinerna Filippinerna (12)
 5. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (4)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Kamerun Kamerun (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Frankrike Frankrike (1)
 10. Grekland Grekland (1)
 11. Indien Indien (1)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdane genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdane. Detta beror på att efternamnet Abdane ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdane när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdane.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdane har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdane som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdane eller något av de liknande efternamnen till Abdane kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdane har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdane, men med en gemensam rot.

 1. Abdan
 2. Abdine
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdon
 7. Abdoune
 8. Abidine
 9. Abdona
 10. Abtan
 11. Abdony
 12. Abdanur
 13. Abadam
 14. Abaden
 15. Abadiano
 16. Abadin
 17. Abdeen
 18. Abdenbi
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Avadanei
 25. Avadani
 26. Abitan
 27. Abdenur
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abedini
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abedanck
 34. Abutan
 35. Aftene
 36. Abiden
 37. Abdom
 38. Abdennebi
 39. Abiodun
 40. Abutin