Efternamn AbdenbiAtt veta mer om Abdenbi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdenbi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdenbi.

Abdenbi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdenbi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdenbi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdenbi

Visa karta över efternamnet Abdenbi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdenbi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdenbi, så att vi kan få exakt information om alla Abdenbi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdenbi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdenbi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdenbi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdenbi i världen

 1. Marocko Marocko (613)
 2. Algeriet Algeriet (371)
 3. Tunisien Tunisien (111)
 4. Spanien Spanien (33)
 5. Frankrike Frankrike (6)
 6. Nederländerna Nederländerna (6)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 8. Belgien Belgien (2)
 9. Schweiz Schweiz (2)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. England England (1)
 13. Indonesien Indonesien (1)
 14. Italien Italien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdenbi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdenbi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdenbi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdenbi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdenbi. Detta beror på att efternamnet Abdenbi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdenbi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdenbi.

 1. Abdenabi
 2. Abdenebi
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdennebi
 6. Abdenaji
 7. Abdennabi
 8. Abdenur
 9. Abaden
 10. Abdeen
 11. Abdenbaoui
 12. Abdin
 13. Abdinga
 14. Abdon
 15. Abdouni
 16. Abdenour
 17. Abdona
 18. Abdennaim
 19. Abdennaji
 20. Abuden
 21. Abdinov
 22. Abedini
 23. Abdan
 24. Abdony
 25. Abdane
 26. Abdine
 27. Abdanur
 28. Abiden
 29. Abadin
 30. Abdennour
 31. Abdinasir
 32. Abdoun
 33. Abdoune
 34. Abedin
 35. Abidin
 36. Abidine
 37. Avadanei
 38. Avadani
 39. Abdenacer
 40. Abadonio