Efternamn AbbatemarcoAtt veta mer om Abbatemarco efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbatemarco ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbatemarco.

Abbatemarco efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbatemarco, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbatemarco är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbatemarco

Visa karta över efternamnet Abbatemarco

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbatemarco i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbatemarco, så att vi kan få exakt information om alla Abbatemarco som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbatemarco efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbatemarco efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbatemarco är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbatemarco i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (180)
 2. Italien Italien (109)
 3. Venezuela Venezuela (28)
 4. Argentina Argentina (16)
 5. Kanada Kanada (9)
 6. Sydafrika Sydafrika (8)
 7. Brasilien Brasilien (2)
 8. Japan Japan (1)
 9. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbatemarco runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbatemarco efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbatemarco är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbatemarco är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbatemarco genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbatemarco. Detta beror på att efternamnet Abbatemarco ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbatemarco kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbatemarco ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abatemarco
 2. Abatematteo
 3. Abadiano
 4. Abatangelo
 5. Abedanck
 6. Abaitanci
 7. Abbatini
 8. Abadam
 9. Abaden
 10. Abdena
 11. Abdenaji
 12. Abdenacer
 13. Abdenabi
 14. Abitan
 15. Abittan
 16. Abdenur
 17. Abadonio
 18. Abednego
 19. Abbedin
 20. Abou taema
 21. Abtan
 22. Apatang
 23. Abdane
 24. Abatini
 25. Abdmajid
 26. Abadinas
 27. Abdanur
 28. Abatantuono
 29. Apatino
 30. Abutan
 31. Abadin
 32. Abdeen
 33. Abden
 34. Abdenbaoui
 35. Abdenbi
 36. Abdennebi
 37. Abdennour
 38. Abdinasir
 39. Abdinga
 40. Abedin