Efternamn AbadinasAtt veta mer om Abadinas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abadinas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abadinas.

Abadinas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abadinas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abadinas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abadinas

Visa karta över efternamnet Abadinas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abadinas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abadinas, så att vi kan få exakt information om alla Abadinas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abadinas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abadinas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abadinas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abadinas i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1310)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 3. Malaysia Malaysia (1)
 4. Sverige Sverige (1)
 5. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abadinas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abadinas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abadinas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abadinas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abadinas. Detta beror på att efternamnet Abadinas ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abadinas har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abadinas som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abadinas eller något av de liknande efternamnen till Abadinas kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abadinas har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abadinas, men med en gemensam rot.

 1. Abadin
 2. Abedinaj
 3. Abadam
 4. Abaden
 5. Abadiano
 6. Abdena
 7. Abdin
 8. Abdinasir
 9. Abdinga
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Abidine
 13. Abdona
 14. Abadonio
 15. Abdinov
 16. Abedini
 17. Abdine
 18. Abatini
 19. Abden
 20. Abdenbi
 21. Abdon
 22. Abutin
 23. Aftanas
 24. Apadam
 25. Avadanei
 26. Avadani
 27. Avedian
 28. Abdenaji
 29. Abdenabi
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abetini
 33. Abuden
 34. Abdinova
 35. Abeidna
 36. Abbedin
 37. Abdinoor
 38. Apadinuwe
 39. Apadinauwe
 40. Abdan