Efternamn AbeidnaAtt veta mer om Abeidna efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeidna ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeidna.

Abeidna efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeidna, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeidna är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeidna

Visa karta över efternamnet Abeidna

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeidna i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeidna, så att vi kan få exakt information om alla Abeidna som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeidna efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeidna efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeidna är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeidna i världen

 1. Mauretanien Mauretanien (650)
 2. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeidna runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeidna efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeidna är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeidna är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abeidna genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeidna. Detta beror på att efternamnet Abeidna ofta har genomgått mutationer.

 1. Abdena
 2. Abdin
 3. Abdinga
 4. Abedin
 5. Abidin
 6. Abidine
 7. Abdona
 8. Abetini
 9. Abedini
 10. Abedinaj
 11. Abtin
 12. Abdine
 13. Abiden
 14. Abadam
 15. Abaden
 16. Abadiano
 17. Abadin
 18. Abdeen
 19. Abden
 20. Abdon
 21. Abdoun
 22. Abdoune
 23. Abdouni
 24. Abiodun
 25. Abutin
 26. Avedian
 27. Avedon
 28. Abitan
 29. Abittan
 30. Abuden
 31. Abednego
 32. Abdinov
 33. Abdinova
 34. Abbedin
 35. Abtan
 36. Abdan
 37. Abdony
 38. Abdane
 39. Abatini
 40. Abedanck