Efternamn AbdinovAtt veta mer om Abdinov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdinov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdinov.

Abdinov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdinov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdinov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdinov

Visa karta över efternamnet Abdinov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdinov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdinov, så att vi kan få exakt information om alla Abdinov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdinov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdinov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdinov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdinov i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1261)
 2. Ryssland Ryssland (219)
 3. Kazakstan Kazakstan (84)
 4. Kirgizistan Kirgizistan (31)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 6. Uzbekistan Uzbekistan (9)
 7. Georgien Georgien (3)
 8. Turkiet Turkiet (3)
 9. Bulgarien Bulgarien (1)
 10. Vitryssland Vitryssland (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Makedonien Makedonien (1)
 14. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdinov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdinov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdinov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdinov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdinov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdinov. Detta beror på att efternamnet Abdinov ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdinov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdinov.

Att avgöra om efternamnet Abdinov eller något av de liknande efternamnen till Abdinov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdinov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdinov, men med en gemensam rot.

 1. Abdinova
 2. Abdin
 3. Abdinga
 4. Abdinoor
 5. Abdine
 6. Abadiano
 7. Abadin
 8. Abden
 9. Abdena
 10. Abdenbi
 11. Abdon
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Abdenour
 16. Abdona
 17. Abdenur
 18. Abedini
 19. Abdan
 20. Abedinaj
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abtin
 24. Abadinas
 25. Abdanur
 26. Abdom
 27. Abaden
 28. Abdeen
 29. Abdennour
 30. Abdinasir
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abdouni
 34. Abutin
 35. Abdenaji
 36. Abdenabi
 37. Abitan
 38. Abadonio
 39. Abetini
 40. Abuden