Efternamn AbdonyAtt veta mer om Abdony efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdony ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdony.

Abdony efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdony, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdony är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdony

Visa karta över efternamnet Abdony

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdony i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdony, så att vi kan få exakt information om alla Abdony som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdony efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdony efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdony är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdony i världen

 1. Argentina Argentina (20)
 2. Indonesien Indonesien (18)
 3. Sudan Sudan (4)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 6. Kanada Kanada (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdony runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdony efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdony är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdony är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdony. Detta beror på att efternamnet Abdony ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdony har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdony som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdony eller något av de liknande efternamnen till Abdony kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdony har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdony, men med en gemensam rot.

 1. Abdon
 2. Abdona
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdoun
 7. Abdoune
 8. Abdouni
 9. Abdan
 10. Abdane
 11. Abdine
 12. Abdom
 13. Abaden
 14. Abadin
 15. Abdeen
 16. Abdenbi
 17. Abdinga
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avedon
 24. Abdenur
 25. Abadonio
 26. Abuden
 27. Abdinov
 28. Abedini
 29. Abtan
 30. Abtin
 31. Abdanur
 32. Abiden
 33. Abadam
 34. Abadiano
 35. Abiodun
 36. Abutin
 37. Avadani
 38. Abdenour
 39. Abdenaji
 40. Abdenabi