Efternamn AbdonaAtt veta mer om Abdona efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdona ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdona.

Abdona efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdona, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdona är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdona

Visa karta över efternamnet Abdona

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdona i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdona, så att vi kan få exakt information om alla Abdona som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdona efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdona efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdona är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdona i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1)
 2. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdona runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdona efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdona är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdona är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdona genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdona. Detta beror på att efternamnet Abdona ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdona när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdona.

 1. Abdena
 2. Abdon
 3. Abdony
 4. Abden
 5. Abdin
 6. Abdinga
 7. Abdoun
 8. Abdoune
 9. Abdouni
 10. Abdan
 11. Abdane
 12. Abdine
 13. Abdom
 14. Abaden
 15. Abadin
 16. Abdeen
 17. Abdenbi
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avedon
 24. Abdenaji
 25. Abdenabi
 26. Abdenur
 27. Abadonio
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abdinova
 31. Abeidna
 32. Abedini
 33. Avdoyan
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abadinas
 38. Abdanur
 39. Abu donia
 40. Abiden