Efternamn AbdouneAtt veta mer om Abdoune efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdoune ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdoune.

Abdoune efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdoune, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdoune är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdoune

Visa karta över efternamnet Abdoune

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdoune i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdoune, så att vi kan få exakt information om alla Abdoune som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdoune efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdoune efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdoune är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdoune i världen

 1. Algeriet Algeriet (5116)
 2. Marocko Marocko (1056)
 3. Frankrike Frankrike (37)
 4. Mauretanien Mauretanien (33)
 5. Spanien Spanien (14)
 6. Niger Niger (7)
 7. Kanada Kanada (5)
 8. Finland Finland (3)
 9. Brasilien Brasilien (2)
 10. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 11. Tjeckien Tjeckien (1)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. England England (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Libanon Libanon (1)
 16. Monaco Monaco (1)
 17. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdoune runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdoune efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdoune är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdoune är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdoune genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdoune. Detta beror på att efternamnet Abdoune ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdoune när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdoune.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdoune har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdoune som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abdoune eller något av de liknande efternamnen till Abdoune kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdoune har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdoune, men med en gemensam rot.

 1. Abdoun
 2. Abdouni
 3. Abdon
 4. Abdona
 5. Abdony
 6. Abdane
 7. Abdine
 8. Abdeen
 9. Abden
 10. Abdena
 11. Abdin
 12. Abidine
 13. Abiodun
 14. Abiodoun
 15. Abdan
 16. Abdom
 17. Abaden
 18. Abadiano
 19. Abadin
 20. Abdenbi
 21. Abdennebi
 22. Abdinga
 23. Abedin
 24. Abidin
 25. Abutin
 26. Afton
 27. Apton
 28. Avedon
 29. Abdenour
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abadonio
 33. Abetini
 34. Abuden
 35. Abdinov
 36. Abeidna
 37. Abedini
 38. Avdoyan
 39. Abtan
 40. Abtin