Efternamn AbdenourAtt veta mer om Abdenour efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdenour ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdenour.

Abdenour efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdenour, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdenour är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdenour

Visa karta över efternamnet Abdenour

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdenour i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdenour, så att vi kan få exakt information om alla Abdenour som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdenour efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdenour efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdenour är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdenour i världen

 1. Algeriet Algeriet (2333)
 2. Marocko Marocko (170)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (114)
 4. Venezuela Venezuela (11)
 5. Brasilien Brasilien (9)
 6. Kanada Kanada (6)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Frankrike Frankrike (4)
 9. Belgien Belgien (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Ecuador Ecuador (1)
 13. England England (1)
 14. Monaco Monaco (1)
 15. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdenour runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdenour efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdenour är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdenour är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abdenour eller något av de liknande efternamnen till Abdenour kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdenour har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdenour, men med en gemensam rot.

 1. Abdennour
 2. Abdenur
 3. Abdinoor
 4. Abdanur
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdenbaoui
 8. Abdenbi
 9. Abdoun
 10. Abdenaji
 11. Abdenacer
 12. Abdenabi
 13. Abdinov
 14. Abdinova
 15. Abdenebi
 16. Abaden
 17. Abdeen
 18. Abdennebi
 19. Abdin
 20. Abdinasir
 21. Abdinga
 22. Abdon
 23. Abdoune
 24. Abdouni
 25. Abdona
 26. Abdennacer
 27. Abdennaser
 28. Abdenasser
 29. Abdennaim
 30. Abdennaceur
 31. Abdennabi
 32. Abdennaji
 33. Abuden
 34. Abiodoun
 35. Abdan
 36. Abdony
 37. Abdane
 38. Abdine
 39. Abiden
 40. Abdom